Verbetering

Bij nader inzicht was ik niet geheel tevreden van de uitvoering van de ringleidingen. Alle koppelingen bevonden zich op dezelfde plaats waardoor het daar enorm druk werd.

MAW alles werd verwijderd en opnieuw uitgevoerd. De kabelgoten bevinden zich nu aan de buitenste lat van het frame. dit geeft me meer ruimte om de decoderpanelen aan de binnenrand van het frame te plaatsen. Ook werden de verbindingen uiteengetrokken zodat ik in elk vak beschik over de twee boosterleidingen en om de andere vak de ringleiding voor de toebehoren (licht en andere fantasie├źn) en de voeding-ringleiding en de signaal-ringleiding voor de wissels en seinen.

Om de banen aan te sluiten gebruik ik soldeerlijsten. Per blokje beschik ik over 20 stroompunten (10 x stroom en 10 x massa). dat moet meer dan voldoende zijn. De draden die van de sporen komen zullen daar rechtstreeks aan gesoldeerd worden.

Reactie toevoegen

Eenvoudige HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <br> <p> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id> <cite> <dl> <dt> <dd> <span> <h1> <a hreflang href> <blockquote cite> <ul type> <ol type start> <img src alt height width data-entity-type data-entity-uuid data-align data-caption> <strong> <em> <code> <li>
  • U kunt afbeeldingen uitlijnen (data-align="center"), maar ook video's, blockquotes, enzovoort.
  • U kunt bijschriften aan afbeeldingen toevoegen (data-caption="Tekst"), maar ook aan video's, blockquotes, enzovoort.
  • Alleen afbeeldingen die op deze site worden gehost, mogen worden gebruikt in <img> labels.

Filtered HTML

  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Toegelaten HTML-tags: <br> <p> <h2> <h3> <h4> <h5> <h6> <cite> <dl> <dt> <dd> <a hreflang href> <blockquote cite> <ul type> <ol type start> <strong> <em> <code> <li>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.